Característiques

Sistemes flexibles  

 

El nostre catàleg està format per un gran nombre de sistemes, fruit de la col.laboració entre els nostres departaments creatiu i de desenvolupament i en col.laboració amb els nostres clients.
Sistemes flexibles, modulars i funcionals que permeten adaptar-nos a tots els espais i a tots els sectors.

 

 

Visual merchandising  

 

Els nostres sistemes responen a les exigències del mercat actual, dominat per la visualització i projecció dels articles i productes dins l'arquitectura interior. La col.laboració amb departaments de màrqueting ens fa poder oferir solucions idònees per a cada producte.

 

 

Rapidesa en l'execució 

 

Coneixedors de l'alt cost que representa un local sense activitat, dediquem els nostres esforços a la rapidesa en l'entrega dels materials. Els nostres tallers treballen cumplint els plaços d'entrega fixats i que intentem siguin sempre el més curt possible.

 

 

Personalització 

 

Cadescuna de les nostres sèries pot realitzar-se en molt diversos acabats i colors per a poder personalitzar el seu local i comerç. Una amplia gama de colors en pintura de metall, lacats sobre MDF i un complet catàleg de melaminats ofereixen un gran nombre de possibilitats.

 

 

Producció especial  

 

En cap cas refusem la possibilitat de treballar a mida i sobre dissenys especials i concrets subministrats per arquitectes, interioristes o clients finals. ës més, ens encanta poder realitzar la seva idea.

DOC SL

 

c/ Sepúlveda, 117

08015 Barcelona

Decoración y Orientación Comercial SL.

info@doc.es

Tel.   934.510.660

Mob. 717.792.220

Fax.  934.547.463

 

  • Icono social Instagram
  • Facebook Social Icon