top of page

Perfil

 

DOC, empresa dedicada al desenvolupament, fabricació i comercialització de mobiliari i equipament comercial per les diferents branques del sector comercial, en contacte amb arquitectes, interioristes i clients finals.

 

A DOC planifiquem i dissenyem interiors comercials amb una amplia gama de solucions i sistemes modulars per a donar resposta als nostres clients i oferir el màxim impacte promocional.

 

L'espai del seu local és un gran decorat on cada dia s'interpreta una nova obra. Cada porció d'espai és vital pel seu negoci. És per això que els  professionals de DOC tenim sempre present l'importància primordial que comporta el disseny de l'escenari. Cada un dels cassos necessita d'una solució diferent i per tant un compromís amb una determinada filosofia que el nostre client intenta transmetre. La primera decisió i la més important és saber traduïr aquesta filosofia al nivell projectual i constructiu, convertir l'espai en el marc adequat per a dessenvolupar i exercir la seva activitat.

 

DOC projecta i produeix el mobiliari comercial complet per a tot tipus d'establiments, tenint en compte la versatilitat i funcionalitat de l'exposició i el màxim aprofitament de l'espai, creant una imatge global del punt de venda. La gran varietat d'elements i accessoris, junt amb l'amplia gama de colors i acabats, permeten configurar en cada local un ambient diferent i amb una forta personalitat.

 

Tots els productes de DOC responen a criteris innovadors que ofereixen un contingut estètic i de servei segons la necessitat dels productes a exposar.

bottom of page