top of page

Història

2012

 

Al juny remodelem totalment el nostre local i la distribució del nostre showroom. Nou paviment, color i una iluminació molt més càlida i acollidora per al confort dels nostres clients.

Aquesta nova disposició i segmentació del producte fa que poguem realitzar diferents proves i disposicions amb els nostres articles.

De la mateixa manera, acondicionem tota la secció de maniquís  per a poder visualitzar-los com si del passeis a través d'una pasarel.la es tractés.

2.002

 

A l'abril d'aquest any, una nova expansió ens fa traslladar el negoci i abandonar definitivament els nostres primers locals. La nova exposició s'ubica a menys de 200 m de l'anterior, en el mateix carrer Sepúlveda núm 117, i passant a comptar amb més de 500 m2 a la seva disposició.

​Juntament amb el canvi de seu variem el nostre disseny corporatiu adequant-lo als nous temps.

 

años 80


L'empresa comença a realitzar projectes i reformes "clau en mà" donant així un nou pas cap endavant, amb la fi de brindar nous serveis als seus clients.

1.971


Ja exclusivament dedicada al MOBILIARI COMERCIAL, l'empresa amplia l'exposició i passa a disposar de 170 m2 de showroom

1.958

 

Jordi Bobé Gabernet pren les rendes del negoci per a dirigir-lo esencialment a la fabricació i disseny de MOBILIARI COMERCIAL, ja no tan sols dedicat a l'alimentació sinò a qualsevol tipus d'establiment.

En aquesta època apareixen les primeres prestatgeries amb la marca DOC en el mercat creant uns sistemes propis.

1.952

 

DOC fou fundada per José Raduà Serra. L'ubicació es va establir al carrer Sepúlveda núm. 153, de Barcelona, en un local de 70 m2. En aquells primers anys basicament es dedicà a la comercialització de prestatgeries i maquinaria pel sector de l'alimentació.

bottom of page