top of page

Serveis

Equipament Comercial

 

La nostra raó de ser. Oferim tot tipus de mobiliari i equipament que el seu comerç pugui necessitar.

 

Des del més petit complement per el seu aparador (marcapreus, soports,...) fins al gran món del mobiliari comercial estandaritzat o dissenyat a mida de les seves necessitats, passant per complements essencials com els taulells, vitrines, maniquís...

Reformes integrals

 

Projectem i assessorem als nostres clients en tot el relacionat en l'interiorisme per a satisfer les seves necessitats.

 

A partir del pressupost de que es disposi,  el nostre equip de dissenyadors i projectistes buscaran el millor resultat possible amb les millors solucions per a cada cas plantejat. Un constant treball de posta al dia per a trobar les millors idees per al Client.

 

Els estudis previs junt amb les reunions necessaries amb el Client per coneixer les seves preferències i la visita al local faran possible la presentació d'un projecte bàsic per, a partir d'aqui, desenvolupar i executar-lo fins a l'entrega del local acabat i acondicionat.

 

Coordinem i realitzem el seguiment de tots els industrials que intervenen en l'obra per a aconseguir la correcte execució del projecte.

Expositors

 

Oferim solucions per la promoció dels seus productes en el punt de venda. 

 

Desenvolupem dissenys per a obtenir el màxim equilibri entre una  atractiva imatge de promoció, funcionalitat i competència, ajustant-nos a plaços, quantitats i pressupost.

 

L'utilització de tot tipus de materials, (tub, xapa, varilla, fusta, plexiglàs, metacrilat, vidre), l'amplia varietat d'accessoris de que disposem per a qualsevol element i la disponibilitat de maquinària i matrius utilitzades en els nostres sistemes de shopfittng (plegadores, fresadores, tall per làser, control numéric), fa que podem realitzar qualsevol tipus de projecte.

bottom of page